Google lanson aplikacionin Messenger për Android

Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS...

Google lanson aplikacionin Messenger për Android

Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS mesazhe nga ndonjë telefon. Dhe nëse mendoni se është një aplikacion vetëm për Lollipop, atëherë jeni gabim, aplikacioni punon me të gjitha modelet që përdorin Android 4.1 ose ndonjë version më të ri.

Ju mund të shkrepni foto dhe video direkt nga aplikacioni dhe t’i shpërndani ato. Gjithashtu, nëse dikush ju shqetëson, aplikacioni ju lejon të bllokoni meshazhet nga ata.

Po ashtu, edhe Messenger ka pamjen e re me Material Design dhe mbështet emoji. Ky aplikacion nga Google është falas për shkarkim në Google Play Store./itShqip

messsenger3 messsenger1 messsenger2

 

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY