Google lanson Nexus 5 dhe Nexus 7 në tetë vende tjera

Pajisja e mençur telefonike nga Google, Nexus 5 dhe tableta Nexus 7 tani janë në dispozicion për t’u shitur edhe në tetë vende të tjera në Evropë. Lista e...

NEXUS UPDATE

Pajisja e mençur telefonike nga Google, Nexus 5 dhe tableta Nexus 7 tani janë në dispozicion për t’u shitur edhe në tetë vende të tjera në Evropë.

Lista e vendeve përfshinë Austrinë, Danimarkën, Finlanden, Holandën, Portugalinë, Suedinë dhe Belgjikën.

Tableta Nexus 7 ka procesor 1.5GHz Quad Core Qualcomm Snapdragn S4 Pro, 2GB RAM, 16 ose 32GB hapsirë për akumulimin e të dhënave dhe 5 mega-piksel kamerë. Ndërsa, Nexus 5 ka procesor 2.26GHz Quad Core Kraiut 400, 2GB RAM, 16 ose 32GB hapsirë për akumulimin e të dhënave dhe 8 mega-piksel kamerë.

Të dy pajisjet mund t’i gjeni në Google Play Store  në tetë dyqanet e vendeve të përmendura më lartë. Çmimet dallojnë sipas varianteve p.sh Nexus 5 me 16GB kushton 349 euro apo 486 dollarë, kurse Nexus 7 me 16GB kushton 269 euro apo 375 dollarë.

Nëse dëshironi të gjeni listën e pajisjve ku pajisjet nga Google gjendet, atëherë klikoni këtu./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY