Google punon në sistemin e muzikës “[email protected]

Sistemi i muzikës [email protected] do të jetë produkti i parë që do të prezantohet në konferencën Google I/O, e cila mbahet në muajin maj. Google tani ka gjasa të...


Sistemi i muzikës [email protected] do të jetë produkti i parë që do të prezantohet në konferencën Google I/O, e cila mbahet në muajin maj.

Google tani ka gjasa të përfitoj nga ekspertiza e hardware, pasi që ajo është përvetësuar me blerjen e Motorola-s, në të cilën do të punoj drejtpërsëdrejti për të prodhuar produktet e veta.

Gjigandi i kërkimit tashmë ka pas vetes filma, muzikë, libra e shërbime tjera, por nuk do jetë keq të krijohet edhe një hardware, i cili shërben vetëm për muzikë, diçka që Apple e ka bërë (iPod)./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY