Halo 5 vjen në Xbox One më 27 Tetor

Halo 5 është loja e radhës që do të lansohet në Xbox One. Për arritjen e kësaj loje të shumë pritur, Microsoft njoftoi në llogarinë zyrtare të lojës tek...

Halo 5 vjen në Xbox One më 27 Tetor

Halo 5 është loja e radhës që do të lansohet në Xbox One. Për arritjen e kësaj loje të shumë pritur, Microsoft njoftoi në llogarinë zyrtare të lojës tek rrjeti social Twitter.

Microsoft gjithashtu lëshoi një paraqitje të shkurtër të video lojës në YouTube ku shfaqet shefi kryesor duke u ballafaquar me një botë në telashe, përfshirë edhe monologun nga Jameson Locke, kundërshtarin e tij.

Halo 5 tashmë është në dispozicion për para porosi në uebfaqen zyrtare të konsolës Xbox./itShqip

Categories
Gamingtoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY