Hapeni iPhone me fytyrën tuaj?

Nëse keni një iPhone mund ta hapni me fytyrën tuaj, por ju duhet të keni të instaluar Cydia-n. Aplikacioni quhet RecognizeMe dhe është përditësuar në versionin e ri 2.0,...


Nëse keni një iPhone mund ta hapni me fytyrën tuaj, por ju duhet të keni të instaluar Cydia-n. Aplikacioni quhet RecognizeMe dhe është përditësuar në versionin e ri 2.0, i cili mbështet iOS 5.

iPhone ofron opsionin “Passcode unlock”, me të cilin mund ta siguroni iPhone-n tuaj, duke shkruar një fjalëkalim sipas dëshirës tuaj, ndërsa aplikacioni RecognizeMe ofron hapjen e iPhone përmes fytyrës tuaj.

Aplikacioni RecognizeMe kushton vetëm 2.99 dollarë, atë mund ta gjeni në CydiaStore. Ky aplikacion punon vetëm në iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4G, dhe iPad 2./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY