Instagram me filtrues të ri për foto

Instagram prezantoj të Martën pesë filtrues të rinjë në aplikacionin e tij të famshëm për shpërndarjen e fotove dhe videove. Janë bërë më shumë se dy vite që Instagram...

Instagram me filtrues të rinjë për foto2

Instagram prezantoj të Martën pesë filtrues të rinjë në aplikacionin e tij të famshëm për shpërndarjen e fotove dhe videove. Janë bërë më shumë se dy vite që Instagram nuk ka shtuar filter të rinjë për foto tek aplikacioni i tij, por  për këta të fundit kompania thotë që janë më të mirët që kemi pasur ndonjëherë. Me filterët shtesë përfshirë Slumber, Creama, Ludwig, Aden dhe Perpetua, aplikacioni tani ofron 25 filtera që përdoruesit mund t’i përdorin për të përmirësuar fotot e tyre.

Përveç filterëve të rinjë, Instagram ka ndryshuar gjithashtu edhe ndërfaqen e aplikacionit duke sjellur disa ndryshime të vogla. Përditësimi i ri  ndryshon mënyrën e shfaqjes së filteruesve. Tani çdo ikonë filtruese shfaq një pamje të mjegulluar të fotos me atë filtrues të aplikuar, duke bërë më të lehtë për ju zgjedhjen e filturesit që pëlqeni.

Instagram për iOS është përditësuar në versionin 6.4.0 dhe është në dispozicion për shkarkim në App Store, kurse për platformën Android, Instagram është përditësuar në versionin 6.12.0 dhe mund të shkarkohet në Google Play Store./itShqip

Instagram me filtrues të rinjë për foto1

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY