Instagram nuk punoi 40 minuta

Nëse keni pasur probleme në kyçje në Instagram të martën, atëherë nuk keni qenë i vetmi. Faqja nuk funksioni brenda 40 minutave për të gjithë përdoruesit në Desktop dhe...

Instagram nuk punoi brenda një kohe të shkurt

Nëse keni pasur probleme në kyçje në Instagram të martën, atëherë nuk keni qenë i vetmi. Faqja nuk funksioni brenda 40 minutave për të gjithë përdoruesit në Desktop dhe atyre në platformat mobile.

Sipas IsltDownRightNow.com, faqja e popullarizuar për shpërndarjen e fotove nuk punoi nga ora 4:30 MD deri në orën 5:15 MD.

“Na vjen keq, nuk mund të plotësojmë kërkesën tuaj, ekipi ynë është duke punuar në rregullimin e problemit sa më shpejtë” ishte ky njoftimi që është paraqitur në Instagram.

Instagram ende nuk i është përgjigjur kërkesës për komentim, por ka bërë një cicërimë në Twitter duke shkruar për këtë çështje.

“Ne jemi të vetëdijshëm për atë që preku Instagram-in, dhe së shpejti do ta rregullojmë. Faliminderit për durimin! ”

Megjithatë, ishte kjo cicërimë që përmblodhi zhgënjimin e të gjithëve pas lajmeve:

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY