iOS 7.1.1 vjen me disa përmirësime të vogla

Apple ka lëshuar një përditësimë për iOS duke sjellur versionin iOS 7.1.1, përditësim i cili sjell disa përmirësime të vogla duke rregulluar disa lëshime apo hapsira dhe duke përmirësuar...

iOS 7.1.1 vjen me disa përmirësime të voglaiOS 7.1.1 vjen me disa përmirësime të vogla

Apple ka lëshuar një përditësimë për iOS duke sjellur versionin iOS 7.1.1, përditësim i cili sjell disa përmirësime të vogla duke rregulluar disa lëshime apo hapsira dhe duke përmirësuar sigurinë.

Përditësimi i ri i iOS-it ka një madhësi prej 26.1MB dhe sjell përmirësime tek Touch ID dhe tek disa lëshime të bëra në tastierë të cilat kishin ndikim  negativ.

Nëse ende nuk ju është shfaqur njoftimi për këtë përditësim në pajisijet tuaja me Apple atëherë shkoni tek Setting dhe kontrolloni se a është në dispozicion për pajisen tuaj./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY