iOS 8 tashmë gjendet në 72% të pajisjeve nga Apple

Shifrat për shpërndarje të iOS sistemeve operative vazhdojnë të jenë ende në favor të platformës iOS 8 me 72% të pajisje nga Apple, transmeton itShqip. Këto informata janë të...

iOS 8 tashmë gjendet në 72 të pajisjeve nga Apple1

Shifrat për shpërndarje të iOS sistemeve operative vazhdojnë të jenë ende në favor të platformës iOS 8 me 72% të pajisje nga Apple, transmeton itShqip. Këto informata janë të bazuara nga statistikat për qasje në App Store deri më 2 Shkurt.

Platforma iOS 7 posedon 25% të pajisje me Apple përfshirë modelet si iPhone, iPad dhe iPod, ndërsa iOS 6 dhe versionet e tjera të mëparshme përdoren vetëm në 3% të pajisjeve nga kompania.iOS 8 tashmë gjendet në 72 të pajisjeve nga Apple

Në krahasim me platformën Android, iOS 8 është i jashtëzakonshëm për nga numri i pajisjeve në të cilat gjendet, pasi që versioni më i ri Lollipop nga Android posa ka arritur 1.6% të pajisjeve me Android./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY