iPhone 6 me ekran 5.7 inç?

Fatkeqësisht, kjo që po shikoni nuk është e vërtetë, por është gjithmonë mirë të përgaditen koncepte që tregojnë se qfarë apo si do të doket iPhone 6 me ekran...

iPhone 6 me ekran 5.7 inç

Fatkeqësisht, kjo që po shikoni nuk është e vërtetë, por është gjithmonë mirë të përgaditen koncepte që tregojnë se qfarë apo si do të doket iPhone 6 me ekran të madh. Sidoqoftë, më e rëndësishmja është puna me pajisje të cilat dihet se do pushtojnë tregun në të ardhmen.

Këtë herë kemi dy koncepte të Apple iPhone 6, për të cilin po përfolet mjaftë kohëve të fundit. Sipas thashethemeve mendohet se iPhone 6 do ketë ekran 4.7 inç me rezolucion 750×1338 ose ekran 5.7 inç me rezolucion 878×1568.

iPhone 6 me ekran 5.7 inç1
Dizajnet nuk janë të zakonshëm si pajisjet e tjera nga Apple, këtë herë koncepti paraqet iPhone-in të lakuar dhe mjaftë të hollë.

Megjithatë, dihet se këto janë vetëm disa koncepte dhe në të vërtetë nuk është asgjë e konfirmuar nga kompania, por sidoqoftë është mirë të punohet dhe zhvillohen koncepte të tilla.

Pas këtyre thashethemve, ne tani do t’iu tregojmë diqka të vërtet dhe intersante që nuk ka ndodhur më parë. Kohëve të fundit kompania Apple ka thënë se ndoshta të ardhmën do krijojë pajisje me sistem operativ Android, duke pretenduar se do konkurrojë me dy sisteme operative, iOS dhe Android./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY