ISIS kërcënon me vdekje themeluesit e Twitter.

Twitter dhe punonjësit e saj kanë marrë kërcënime me vdekje nga mbështetësit e ISIS-it, sepse kanë cenzuruar këtë organizatë. Në mesin e atyre kërcënimeve është edhe Jack Dorsey, bashkë-themelues...

ISIS dërgon kërcënime me vdekje deri tek themeluesit e Twitter

Twitter dhe punonjësit e saj kanë marrë kërcënime me vdekje nga mbështetësit e ISIS-it, sepse kanë cenzuruar këtë organizatë. Në mesin e atyre kërcënimeve është edhe Jack Dorsey, bashkë-themelues i Twitter, raporton Buzzfeed, transmeton ItShqip.com.

Edhe pse Twitter ka të drejtën të fshijë mesazhe, dhe i largon ato mesazhe të cilat promovojnë gjuhën e urrejtjes, kërcënimet për terorizëm, kështu nuk mendon ISIS-i dhe për këtë arsye nga kjo organizatë mendojnë që për këtë cenzurë duhet të përgjigjen me luftë të vërtetë.

“Lufta juaj virtuale ndaj nesh është arsyeja kryesore që ne do t’ju përgjigjemi juve me luftë të vërtetë… Ju e filluat këtë luftë. Ju kemi thënë që nga fillimi, kjo nuk është lufta juaj, ndërsa ju vazhdonit ti mbyllni profilet tona në Twitter, por ne gjithmon jemi rikthyer. Ndërsa kur luanët tonë do të vijn për frymën tuaj të fundit, ju nuk do të riktheheni asnjëherë më.” thuhet në postimin e ISIS-it.

Nga Twitter njoftuan se në bashkpunim me shërbimet e sigurisë të cilët bëjnë vlersimin e kërcënimeve, do të merren masat e duhura për siguri plotësuese nësë është e nevojshme./itshqip

Categories
Lajme

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY