Kërkohen punëtor shqiptar nga Google

Gjigandi kërkimor Google ka shpallur një konkurs për punëtorë nga Shqipëria, Maqedonia, Serbia apo Kroacia me përvojë ndërkombëtare. Aftësitë në media online, komunikim dhe ato analitike janë të kërkuara...

Kërkohen punëtor shqiptar nga GoogleGjigandi kërkimor Google ka shpallur një konkurs për punëtorë nga Shqipëria, Maqedonia, Serbia apo Kroacia me përvojë ndërkombëtare.

Aftësitë në media online, komunikim dhe ato analitike janë të kërkuara nga Google për të gjithë të interesuarit. Po ashtu, të interesuarit që dëshirojnë të punojnë me gjigandin kërkimor duhet të kenë vizionin dhe strategjinë e tyre për një shpërndarje sa më të madhe të reklamave nga Google tek mijëra përdorues.

Përveç kësaj, kompania kërkon që të interesuarit të kenë kualifikime në fushën e marketingut në mënyrë për të zgjeruar biznesin e tyre me produktet e fundit reklamuese që Google posedon. Pjesë e kualifikimeve të preferuara është edhe komunikimi në gjuhën angleze në shkallën më të avancuar.

Për më shumë informata rreth konkursit nga Google klikoni këtu. (ITshqip)

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY