Kevin Mitnick do shfaqet në Shkup në muajin tetor?

Dikur ishte krimineli më i kërkuar kompjuteristik në SHBA, ishte i emëruar si krakeri më i fortë pasi që arriti të thyen FBI dhe Pentagon. Dy vjet ishte në...

Dikur ishte krimineli më i kërkuar kompjuteristik në SHBA, ishte i emëruar si krakeri më i fortë pasi që arriti të thyen FBI dhe Pentagon. Dy vjet ishte në arratisje. Në atë kohë FBI thoshte se ai perdorte celularë të klonuar për të fshehur vendodhjen e tij, dhe duke thyer dhjetra rrjete për këtë qëllim.

Tani Kevin Mitnik është ekspert për siguri komjuteristike dhe njëkohësisht autor, i cili pritet të shfaqet në Shkup në muajin tetorë. Ky informacion u shfaq në Twitter, i twittuar nga @kevinmitick. Profili nuk është i verifikuar si unikat, verifikim që e bën Twitter për personat e njohur, por nuk ka dyshim se ai është Mitnick.

Sa i përket shfaqjes së tij, ende nuk dihet se ku do të merr pjes. Akoma nuk ka ndonjë konfirmim zyrtarë personalisht nga zt. Mitnick.

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY