Koncepti i iPhone 8 nga Steeve Drake

iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nuk ka shum kohë që kanë debutuar, por siç e dini situaten në kompanin e Apple rreth thashethemeve, ju është vështirë të befasoheni nga...

iPhone 8, koncepti që tregon të ardhmën e kompanisë Apple

iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nuk ka shum kohë që kanë debutuar, por siç e dini situaten në kompanin e Apple rreth thashethemeve, ju është vështirë të befasoheni nga iPhone-i i ardhshëm. Ta quajmë pajisja e ardhshme imagjinare, iPhone 7. Duket se ky model nuk është pjesë e thashethemeve, megjithatë, është fjala edhe për më larg- për një koncept të iPhone 8 të shfaqur kohëve të fundit.

Në të vërtetë duket imagjinare, pse ne shohim një koncept që duhej të dilte pas dy vitesh. Pra, pse ne e shohim tani? Kjo duket e parakoshshme, por arsyeja pse ne jemi duke parë një koncept të iPhone 8 dhe jo të iPhone 7 është nga fakti se Apple ka shprehi të ndërrojë gjuhën e dizajnit të telefonave të mençur një herë në dy vite.

Ky koncept i veçantë nuk duket edhe keq. Një krijim nga Steel Drake, i afrohet shumë krijimeve të mrekullueshme nga krijuesi i koncepteve të kompanisë Apple, Martin Hajek. Hidhni një sy formave të reja interesante të këtij koncepti për iPhone 8, dhe mos hezitoni të na tregoni nëse ju pëlen apo jo në komente./itShqip

iPhone 8, koncepti që tregon të ardhmën e kompanisë Apple3 iPhone 8, koncepti që tregon të ardhmën e kompanisë Apple2 iPhone 8, koncepti që tregon të ardhmën e kompanisë Apple1

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY