Kreatori i Flappy Bird konfirmon kthimin e lojës

Kreatori i lojës së famshme Flappy Bird, Dong Nguyen, bëri një polemikë të madhe kur largoj lojën nga App Store dhe Play Store. Por si duket tani Flappy Bird...

Kreatori i Flappy Bird konfimron kthimin e lojës

Kreatori i lojës së famshme Flappy Bird, Dong Nguyen, bëri një polemikë të madhe kur largoj lojën nga App Store dhe Play Store. Por si duket tani Flappy Bird do kthehet përsëri.

I pytur në rrjetin social Twitter, se a do të kthej lojën përsëri në dyqanet mobile, ai është përgjigjur se do të kthej por jo menjëherë.

Flappy Bird nuk do të jetë si më parë, do ndryshojë dhe do sjell shumë përmirësime, premtoi Nguyen. ” Nuk do të jetë loja origjinale, por do jetë diqka më e mirë se ajo e mëparëshme” tha kreatori i lojës.

Përfitimet e lojës kanë qenë të jashtëzakonshme, pasi që ai përmes reklamave ka fitur 50.000 dollarë brenda ditës. Megjithatë, pas largimit të lojës në dyqanet e cekura më parë, shumë kreator të tjerë krijuan loja të ngjashme me Flappy Bird si Clumsy Bird, Flappy Yeti dhe Flappy Bee.

Sidoqoftë, ne do të presim dhe do shohim se qfarë ka për të sjellur kreatori i Flappy Bird në versionin e ardhshëm./itShqip

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY