Lansohet Mozilla Marketplace

Si duket edhe Mozilla ka pëlqyer dyqanet e shumta të cilat po hapen çdo ditë nga kompani të ndryshme, dhe ka vendosur që edhe vetë të hap një dyqan...


Si duket edhe Mozilla ka pëlqyer dyqanet e shumta të cilat po hapen çdo ditë nga kompani të ndryshme, dhe ka vendosur që edhe vetë të hap një dyqan të quajtur Mozilla Marketplace.

Dyqan ky i projektuar posaçërisht për përdoruesit, të cilët mund të zgjedhin aplikacione të shumta për t’i instaluar në kompjuterët e tyre Windows, Mac dhe Linux si desktop aplikacione, nuk është proces i vështirë vetëm duhet të klikoni tek kategoria e aplikacioneve dhe të zgjidhni njërin nga 200 aplikacionet që gjenden në Mozilla Marketplace.

Mozilla Marketplace mund të jetë konkurrent i ardhshëm i Google Chrome Webstore, por Mozilla ka vendosur që web aplikacionet t’i transformojë në desktop aplikacione./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY