Last of Us fitoi pothuajse të gjitha çmimet nga BAFTA

Akademia britanike BAFTA ndau çmimet pêr video lojrat mê tê mira, kurse fitues mê i madh ishte The Last of US nga kompania Naughty Dog. Lust of Us fitoi...
Last of Us fitoi pothuajse të gjitha çmimet nga BAFTA

Last of Us fitoi pothuajse të gjitha çmimet nga BAFTA

Akademia britanike BAFTA ndau çmimet pêr video lojrat mê tê mira, kurse fitues mê i madh ishte The Last of US nga kompania Naughty Dog. Lust of Us fitoi çmimin pêr aksion dhe aventurên mê tê mirê, storien mê tê mirê, Audio arritje, çmimin për lojën mê të mirê, kurse Ashley Johnson fitoi çmimin mê tê mirê pêr karaketerin nê rolin e Elit.

Autorêt nga Grand Theft Auto, Rockstar Games fituan Bafta Fellowship Award, kurse krahas kêsaj vazhdimi i pestê i GTA fitoi edhe çmimet pêr lojên mê tê mirê britanike, dizajn dhe multiplayer mê tê mirê, megjithatê êshtê vêrtet befasi qê GTA mori kaq pak çmime sepse pritej GTA tê mbledh shumicên e çmimeve. Cmimin pêr muzikê mê tê mirê e fitoi Biosock Infinite, listên e plotê tê çmimeve tê fituara mund ta shikoni në linkun mê poshtê.

 

http://awards.bafta.org/award/2014/games

 

Categories
Gaming

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY