Lëshohet iOS 7.0.2

Mbrëmë është lëshuar versioni më i ri nga Apple i softuerit iOS (7.0.2) për iPhone 4, 4S, dhe 5. Ky version thuhet të kete fiksuar shumë gabime në verisonin paraprak 7.0,...

ios7021_640_large_verge_medium_landscape

Mbrëmë është lëshuar versioni më i ri nga Apple i softuerit iOS (7.0.2) për iPhone 4, 4S, dhe 5.

Ky version thuhet të kete fiksuar shumë gabime në verisonin paraprak 7.0, tek i cili mund te futeshim nga Lockscreen tek device edhe pse iPhone posedonte Passcode. Gabim ky i harruar në softuer nga zhvilluesit e tij.

Ky gabim është fiksuar nga Apple në versionin e ri, jane bërë vetëm fiksime në siguri dhe asnjë ndryshim në dizajn apo ndonjë opsion shtesë./itshqip

Categories
LajmeSoftware

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY