Lojërat të cilat i keni pëlqyer kur keni qenë fëmijë

Ju kujtohen ato lojërat epike !!? Shumica nga ju sigurisht nuk do ti harroni këto lojëra te mrekullueshme Arkade. Kurse disa nga jush nuk i keni luajtur aspak meqenëse...

Ju kujtohen ato lojërat epike !!? Shumica nga ju sigurisht nuk do ti harroni këto lojëra te mrekullueshme Arkade. Kurse disa nga jush nuk i keni luajtur aspak meqenëse jeni nga gjeneratat më të reja.

Për të gjithë që duan të ringjallin ato ndjenja mund të instaloni MAME. Shkarkoni dosjen .zip nga loja dhe vendoseni atë në folderin Roms ku e keni të regjistruar MAME32 dhe kënaquni.

Mos harroni ti rregulloni butonat. Këshillë: butoni 1 ështe per shtuarjen e kredisë të lojtarit 1 ndërsa 2 per të dytin .

Final Fight

Super Pang

Tumblepop

Bubble Bobble

Cadillacs & Dinosaurs

Categories
Gaming

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY