Lojrat luhen në shtrat!

Ku gjenden njerëzit kur janë duke luajtur lojra ne Ceularë? Në shtëpi, duke udhëtuar, apo në punë ? JO , në të vërtetë ata gjenden në shtrat … Dhomat...

Ku gjenden njerëzit kur janë duke luajtur lojra ne Ceularë? Në shtëpi, duke udhëtuar, apo në punë ? JO , në të vërtetë ata gjenden në shtrat …

Dhomat e gjumit zakonisht janë një vend për të fjetur, pushuar, apo për të bërë gjëra tjera …

Por sipas një sondazhi të bërë nga MocoSpace , njerëzit në të vërtetë luajnë lorja me celularët e tyre në dhomat e gjumit, dhe jo pakica e bëjnë këtë, ekziston një përqindje shumë e madhe e njerëve që e bëjnë këtë.

Nga 15.000 përdorues amerikan të ankentuar nga MocoSpace , 96 për qind treguan se luajnë lojra në celularët e tyre, ndërsa 53 për qind luajnë kur gjenden në dhomat e gjumit, pastaj 5 për qind në banjo dhe një 1 për qind ne tryezën e ushqimit.

Kjo thyen shumë paragjykime rreth mendimit se ku gjenden njerëzit kur luajnë më celularët e tyre. Me parë lojrat në celularë, janë parë si një mënyrë për ta kaluar kohën e lirë, duke udhëtuar në transportin publik etj.

Vitin e kaluar (2011) një raport nga grupi NPD, ka treguar se pothuajse gjysma e lojrave të shkarkuara janë për smartphone, ky raport mund të bëjë çdo kompani të lojrave konzolë nervoze./itshqip

Dërguar nga anëtari: Meteora…

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY