Menaxhimi i Facebook fan pages, u bë më e thjesht.

Rrjeti social startoi, opsione të reja dhe të përmisuara për menaxhimin administrativ të fan pages. Tani kontrollin që keni mbi faqen tuaj, do të implementoni përmes një interfejsi më...
Menaxhimi i Facebook fan pages, u bë më e thjesht.

Menaxhimi i Facebook fan pages, u bë më e thjesht.

Rrjeti social startoi, opsione të reja dhe të përmisuara për menaxhimin administrativ të fan pages. Tani kontrollin që keni mbi faqen tuaj, do të implementoni përmes një interfejsi më të thjesht, me të cilën administratorët do të kyçen në opsionet e menaxhimit shum leht, pa patur nevoj të hulumtojnë nëpër to.

Risi të reja janë:

  •  Informacione elementare dhe fotografi të profilit – Ndryshim të Info dhe fotografis së profilit direkt nga faqja për menaxhim, pa patur nevoj të ndryshoni interfejs.
  • Verzion mobil – keni instruksione detale për të lidhur faqen tuaj, me paisje mobile, dhe menaxhim përmes email, uebfaqe mobile, iPhone ose SMS.
  • Marketing Tab – Kyçje deri tek informata të nevojshme për promovimin e faqes tuaj për reklamim, integrim të kutisë Like në ueb faqen. Të gjitha poliset për promovim do të mund ti shikoni këtu.
  • Editim i emrit të faqes – Nëse gaboni në emrin e faqes gjat krijimit, tani do të mund ta ndryshoni atë. Ky opsion është i limituar në më pak se 100 konektime.

Më shum informata do të gjeni tek fan page për Facebook fan pages,

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY