Microsoft blen shërbimin Sunrise Calendar

Microsoft ka blerë aplikacionin e famshëm Sunrise Calendar për 100 milionë dollarë. Sunrise është një aplikacion me një dizajn atraktiv i sinkronizuar me një numër të madh shërbimesh si...

Microsoft ka blerë aplikacionin e famshëm Sunrise Calendar për 100 milionë dollarë.

Sunrise është një aplikacion me një dizajn atraktiv i sinkronizuar me një numër të madh shërbimesh si me kalendarin nga Google, iCloud, Microsoft ExchangMicrosoft blen shërbimin Sunrise Calendar1e si dhe evenimentet në Facebook.

Po ashtu, ky aplikacion, që ofrohet falas për shkarkim në platformat iOS dhe Android, përmban edhe disa funksione të tjera përfshirë mbështetjen e rrjetit LinkedIn, parashikimin e motit në vendndodhjen tuaj dhe navigacionin nga Google Maps për evenimentet, transmeton itShqip.com.

Mbetet të shihet se çfarë do të bëjë Microsoft me blerjen e fundit pasi që të dy kompanitë nuk kanë prezantuar planet e tyre./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY