Microsoft lanson shërbimin OneDrive

Ashtu siq ishte planifikuar, Microsoft ka lansuar sherbimin e ri OneDrive, i cili e zëvendëson shërbimin e mëparëshëm SkyDrive. Nëse keni harrur, Microsoft ishte detyruar të ndryshojë emërin e...

Microsoft lanson shërbimin OneDrive

Ashtu siq ishte planifikuar, Microsoft ka lansuar sherbimin e ri OneDrive, i cili e zëvendëson shërbimin e mëparëshëm SkyDrive. Nëse keni harrur, Microsoft ishte detyruar të ndryshojë emërin e shërbimit pas humbjes së betejës nga BSkyB. Tani ky shërbim për akumulimin e të dhënave vjen me disa përditësime tek platforma mobile Android.

OneDrive është në dispozicion për qdo përdorues, edhe për ata të mëparëshmit edhe për përdoruesit e ri. Ju mund të zgjedhni hapsirë të akumulimit shtesë për 4.49 dollarë duke marrur 50GB në muajë, ndërsa për 11.49 dollarë do merrni 200GB në muajë.

Ndryshimet e tjera në aplikacion përfshijnë mbështetjen e Office Mobile, duke përfshirë edhe rregullimin e dokumenteve. Po ashtu, ka edhe disa përmirësime tek perfomancat e aplikacionit.

Do ishte mirë të ndjekni llogarinë zyrtare të shërbmit One Drive në Twitter, pasi që Microsoft është duke dhuruar tani 100GB hapsirë falas të akumulimit të të dhënave./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY