Microsoft Office me aplikacione të reja falas për Android dhe iPhone

Microsoft ka bërë të gjitha aplikacionet e paketës Office falas për platformat Android dhe iOS. Përditësimi shton aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në iPhone duke i bërë ato më...

Microsoft me aplikacione të reja për Office në Android dhe iPhone

Microsoft ka bërë të gjitha aplikacionet e paketës Office falas për platformat Android dhe iOS.

Përditësimi shton aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në iPhone duke i bërë ato më të avancuara, pasi që versionet e mëparshme të Microsoft Office lejonin vetëm shfaqjen e dojseve.

Tani aplikcionet e reja për iPhone janë të kapacitetit të njëjtë me ato të iPad-it, përveq se në iPhone është optimizuar pamja për një ekran më të vogël siq e posedon iPhone.

Gjithashtu, Microsoft duket se përfundimisht do të lansojë aplikacionet e paketës Office për tabletat me platformën Android, që janë ende duke u punuar dhe priten të jenë në dispozicion në vitin 2015. Por, ata që dëshirojnë të shikojnë aplikacionet më herët mund të regjistrohen për t’u bërë pjesë e shikimit paraprak në Microsoft që filloj nga sot.

Përditësimi zgjeron aftësitë e përdoruesve tek aplikacionet, ku tani mund të krijoni, rregulloni dokumente në Word, Excel dhe Powerpoint pa qenë abonentë në Office 365./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY