Microsoft po zhvillon rrjetin e vet social?

Nëpër internet tashmë po qarkullojnë disa foto të rrjetit të ri social nga kompania Microsoft e quajtuar “Socl.” Raporte të ndryshme tregojnë se Microsoft është duke punuar brenda kompanisë...

Nëpër internet tashmë po qarkullojnë disa foto të rrjetit të ri social nga kompania Microsoft e quajtuar “Socl.”

Raporte të ndryshme tregojnë se Microsoft është duke punuar brenda kompanisë në bashkëpunim me shumë ekipe të specializuara në mënyrë që ky rrjet social të dalë i mirë në të gjitha sferat.

“Socl është një nga projektet që ne jemi duke eksploruar. Ne do të ju njoftojmë sa më shpejtë të jetë e mundur, kur rrjeti social Socl të arrijë të jetojë,” tha Microsoft në një deklaratë.

A ka Microsft ndonjë shansë që të kaloj Facebook-un, Google+-in e rrjetet e tjera sociale, apo ajo po punon në këtë projekt shumë vonë? Na tregoni në komente mendimet tuaja rreth rrjetit social nga Microsoft, Socl./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY