Microsoft sjell versionin paraprak të Windows 10 në telefona të mençur

Sistemi i ri operativ nga Microsoft, Windows 10, ka zënë vend në dyqanin e kompanisë duke sjellur kështu formën paraprake të sistemit operativ tek përdoruesit e platformës Windows Phone....

Microsoft sjell versionin paraprak të Windows 10 në telefona të mençur

Sistemi i ri operativ nga Microsoft, Windows 10, ka zënë vend në dyqanin e kompanisë duke sjellur kështu formën paraprake të sistemit operativ tek përdoruesit e platformës Windows Phone.

Për të filluar, së pari duhet të shkarkoni aplikacionin Windows Insider nga dyqani i platformës, por jo të gjithë do të jeni në gjendje të provoni sistemin Windows 10 tek telefonat që posedoni, pasi që Microsoft ka vendosur fillimisht që sistemi i tyre i ri operativ të jetë së pari tek përdoruesit e telefonave të mençur Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 dhe Lumia 830. Të gjithë përdoruesit e këtyre pajisjeve padyshim që do të jenë të kënaqur me pamjen paraprake të sistemit operativ Windows 10, i cili është ende duke u ndërtuar.

Microsoft sjell versionin paraprak të Windows 10 në telefona të mençur1

Microsoft ka thënë që versioni paraprak i Windows 10 për telefona të mençur sjell disa përmirësime dhe funksione të reja, por sigurisht jo të gjitha që do i ofrojë versioni i plotë i platformës së ardhshme nga kompania.

Më shumë informata rreth sistemit operativ Windows 10 për pajisje telefonike pritet të zbulohen gjatë Kongresit Botëror Mobil që do të mbahet në muajin Mars në Barcelonë. (ITshqip)

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY