Microsoft startoi desktop klient për Facebook.

Microsoft startoi Silverlight 4 beta Desktop klientin për Facebook, me të cilën do keni qasje të plotë në plofilin tuaj në Facebook, edhe atë me gjithë opsionet, vetem se...

Microsoft startoi Silverlight 4 beta Desktop klientin për Facebook, me të cilën do keni qasje të plotë në plofilin tuaj në Facebook, edhe atë me gjithë opsionet, vetem se këtë nuk do ta bëni përmes shfletuesit të internetit por përmes një aplikacioni mjaft interesant.

Ky aplikacion ju mundëson atë cfar ju mundëson edhe faqja e facebook por me këtë aplikacion fitoni një pamje jashtzakonisht të bukur dhe të rregulluar si dhe me mundësit duke filluar nga shqyrtimi i statuseve dhe të postimeve të ndryshme, inbox, shqyrtim të fotografive etj. Klienti ofron pothuajse të gjitha opsionet. Ka një efekt shumë interesantë për ti etiketuar njerzit në foto . Ajo cfarë i mungon këtij klienti është chat-i. Përveç kësaj mangësie, aplikacioni ka edhe disa gabime, ndodh të ngadalsohet ndonjëherë, dhe postimet të shfaqen më ngadale, por sigurisht bëhet fjalë për një beta verzion, që do të thotë, pritet në të ardhmen të permisohet, dhe te largohen disa mangësi që ndodhen në këtë beta verzion.

Per te perdorur kete klient ju se pari duhet te instaloni klientin.

Video:

Categories
Software

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY