‘Modern Combat 5: Blackout’ tani falas në iOS dhe Android

Gameloft ka vendosur të lëshojë lojën ‘Modern Combat 5: Blackout’ falas me përditësimin e ardhshëm për platformat Android dhe iOS. Loja pas lansimit kushtonte 7 dollarë, shumë kjo e...

Modern Combat 5 Blackout tani falas në iOS dhe Android

Gameloft ka vendosur të lëshojë lojën ‘Modern Combat 5: Blackout’ falas me përditësimin e ardhshëm për platformat Android dhe iOS. Loja pas lansimit kushtonte 7 dollarë, shumë kjo e cila ofronte edhe të gjitha funksionet e tjera brenda aplikacionit, por tani duket se kjo ka për të ndryshuar.

Në përditësimin e ardhshëm, Gameloft do të shtojë edhe disa funksione të tjera. Tani loja mbështetë kontrolluesin, një klasë të re ushtarësh, armë të reja, por në versionin falas nuk ofron statusin Veteran, që iu ofron energji të pa kufizuar.

Loja tashmë gjendet falas për shkarkim në iOS dhe së shpejti do të jetë e tillë edhe në platformën Android./ITshqip

Categories
Gamingtoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY