Ndiqeni drejtpërdrejtë prezantimin e LG G5 (Video)

Ka kohë që kanë filluar diskutimet në lidhje me një telefon të ri nga kompania Jug-Koreane, LG. Por sot do ti vie fundi këtyre diskutimeve ngase kompania do të...

LG-G5

Ka kohë që kanë filluar diskutimet në lidhje me një telefon të ri nga kompania Jug-Koreane, LG. Por sot do ti vie fundi këtyre diskutimeve ngase kompania do të prezantojë telefonin më të ri të quajtur LG G5.

Eventi i prezantimit do të fillojë në orën 14:00, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejt tek videoja në fund të këtij artikulli.

Duke i parë paraardhësit e këtij telefoni LG G4 dhe G3, besojmë se edhe LG G5 do të jetë njëri ndër telefonat më të mirë të këtij viti.

Për të mësuar nëse vërtetë këto do të jenë pjesë përbërëse e këtij telefoni ju ftojmë që të ndiqni drejtpërdrejt eventin e prezantimit të këtij telefoni./itshqip.com

Categories
HardwareLajmetoplajm

RELATED BY