Ndiqeni drejtpërdrejtë prezantimin e Samsung (Video)

Ka kohë që kanë filluar diskutimet në lidhje me një telefon të ri nga Samsung. Por sot do ti vie fundi këtyre diskutimeve ngase kompania do të prezantojë telefonin...

galaxy s7

Ka kohë që kanë filluar diskutimet në lidhje me një telefon të ri nga Samsung. Por sot do ti vie fundi këtyre diskutimeve ngase kompania do të prezantojë telefonin më të ri.

Eventi i prezantimit do të fillojë në orën 19:00, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejt tek videoja në fund të këtij artikulli.

Duke i parë paraardhësit e këtij telefoni Galaxy S6 dhe S6 Edge, besojmë se edhe telefoni i ri do të jetë njëri ndër telefonat më të mirë të këtij viti.

Për të mësuar nëse vërtetë këto do të jenë pjesë përbërëse e këtij telefoni ju ftojmë që të ndiqni drejtpërdrejt eventin e prezantimit të këtij telefoni./itshqip.com

Categories
HardwareLajmeMobiletoplajm

RELATED BY