Në SHBA tani dërgojnë para nëpërmjet Facebook Messenger

Facebook paraqiti një tipar të ri dhe së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të thjesht për të dërguar të holla për miqtë e tyre nëpërmjet një mesazhi...

Facebook paraqiti një tipar të ri dhe së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të thjesht për të dërguar të holla për miqtë e tyre nëpërmjet një mesazhi në Facebook. Funksioni fillimisht do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, dhe përparësi më e madhe është fakti se ajo është e thjeshtë për t’u përdorur, dhe pa harxhime.

Pas këtij implementimit përdoruesit do të vërejn një buton të ri “$” tek dritarja e mesazheve. Duke shtypur atë buton, ju vetëm duhet të caktoni se sa para dëshironi të dërgoni dhe më pas të shtypni “Pay”, pas kësaj transaksioni bëhet i sukseshëm për pak çaste. Pranimi i të hollave është edhe më e thjeshtë, kështu që përdoruesit thjesht duhet të zgjidhin imazhin në shportë dhe paratë transferohen automatikisht në llogarinë e tij. Sigurisht, herën e parë kur ju të dërgoni ose të merrni paratë do të duhet të fusni kartën e kreditit. “Paratë që ju do të dërgoni transferohen menjëherë. Ndoshta mund të ketë nevojë të prisni deri në tre ditë pune për të arritur paratë në varësi të bankës “, thotë Facebook.

Facebook thotë se çdo ditë përpunon miliona transaksione, kryesisht nga lojtarët e videolojrave, dhe se kompania nga viti 2007 e deri më sot nuk ka marrë ankesa nga klientët e saj në lidhje me pagesat./itShqip

Categories
Lajmetoplajm

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY