Nga Rovio shesin 1 milionë Angry Birds maica dhe lojra për një muaj!

Nga kompania Rovio me markën e saj Angry Birds mometalisht po shesin nga 1 milionë maica dhe 1 milionë lojra për fëmijë çdo muaj!, zbulon menaxheri i kompanisë Rovio,...

Nga kompania Rovio me markën e saj Angry Birds mometalisht po shesin nga 1 milionë maica dhe 1 milionë lojra për fëmijë çdo muaj!, zbulon menaxheri i kompanisë Rovio, Endry Stalbov për TechCrunch Disrupt.

Rovio filloi të shesë lojra në dhjetor të vitit 2010, që në mars të vitit 2011 të shesë 2 milionë dhe të vazhdojë me ritëm të përshpejtuar që sot të shesë nga 1 milionë copë për një muaj.

Përveq shitjeve të maicave dhe lojrave, si dhe 350 milionë shkarkime të lojës Angry Birds, së shpejti pritet edhe një film hollivudian. Por, tani për tani është duke u menduar për atë themeloren, që lojra Angry Birds të shfaqet edhe në rrjetin e Facebook./itshqip

Categories
Gaming

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY