Njoftohuni me burrin e përsosur G-Male.

Detyra e Google është që të zgjidhë çdo problem, dhe t’ju lehtësoj jetën juve, kurse produkti i tyre më i ri kontribon për këtë gjë. Produkti më i ri...

Detyra e Google është që të zgjidhë çdo problem, dhe t’ju lehtësoj jetën juve, kurse produkti i tyre më i ri kontribon për këtë gjë. Produkti më i ri nga Google, G-Male ka për qëllim që t’ju tregoj juve se si duhet të duket një burrë i përsosur, burrë i cili dëgjon gjithcka që ju bisedoni, burrë i cili ju lexon mendimet, pastaj burrë i cili gjithmon është pran jush, dmth thjesht gjithcka që dëshironi për një burrë të përsosur. Por a është me të vërtet se kështu?

Portali i njohur për femra Comediva krijoi një video interesante ku Google është prezentuar si burrë i përsosur, dhe shfaq në video se si do të dukej po që se jeni në lidhje me Google. Besojmë se jo gjithë femrave do t’ju pëlqejë fakti se burrat ose partnerët e tyre dijnë gjithcka për ta. Portali Comediva përqeshë në mënyrë shum unike forcën dhe mundësitë e Google. Kjo video është shum e ngjajshme me videon e krijuar kohë më parë nga Microsoft, Gmail Man ku Google paraqitej si një postier që i hap të gjitha letrat./itshqip

Categories
Web

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY