Norton Internet Security 2011 versioni testues

Norton një nga krijuesit më të mirë i aplikacioneve kundër virusave ka lëshuar për shkarkim dy versione testuese te aplikacioneve kundër virusave: Norton Antivirus 2011 dhe Norton Internet Security...

Norton një nga krijuesit më të mirë i aplikacioneve kundër virusave ka lëshuar për shkarkim dy versione testuese te aplikacioneve kundër virusave: Norton Antivirus 2011 dhe Norton Internet Security 2011.Dhe që të dyja këto aplikacione mund të shkarkohen pa pages pasi janë në fazën testuese dhe kushdo mund ti shkarkoj për qëllime testimi.

Norton Internet Security 2011

NIS 2011 është një nga aplikacionet e ardhshme nga Norton per sigurin në internet i cili është i pakrahasueshëm, që nuk ngadalëson kompjuterin tuaj por edhe ofron një mbrojtje nga të gjitha llojet e virusave.

Ju mund ta shkarkoni versionin testues të këtij aplikacioni nga lidhja më posht:

Shkarko NIS 2011 nga këtu (kërkon regjistrimin me e-mail).

Norton Antivirus 2011
NAV 2011 versioni testues ofron gjithashtu mbrojtje ndaj të gjithë llojeve të virusave dhe mund të shkarkohet pa pagesë.Dhe ju mund ta shkarkoni nga këtu (kërkon regjistrimin me e-mail).

Këto janë aplikacione në fazën testuese, andaj janë në dizpozicion për shkarkim pa pagesë me qëllime testimi para se të dalin versionet përfundimtare.

Categories
Software

RELATED BY