Office arrin 27 milionë shkarkime në iPad

Duket se njerëzit dëshirojnë vërtetë të përdorinë Microsoft Office në iPad-at e tyre, pasi që aplikacioni mblodhi mbi 27 milionë shkarkime vetëm brenda 46 ditëve. 15 milionë shkarkime u...

Office arrin 27 milionë shkarkime në iPad

Duket se njerëzit dëshirojnë vërtetë të përdorinë Microsoft Office në iPad-at e tyre, pasi që aplikacioni mblodhi mbi 27 milionë shkarkime vetëm brenda 46 ditëve.

15 milionë shkarkime u bënë vetëm brenda një muaji, duke e bërë aplikacionin ulëritës drejt suksesit.

Office në iPad arrin një mesatare prej 587.000 shkarkime vetëm brenda një dite. Do të ishte vërtetë impresive sikur aplikacioni të ishte në gjendje të mbajë këto shifra edhe për disa muajë. Ndoshta duket vështirë për t’u besuar, sidoqoftë, përdoruesit kanë kërkuar shumë zgjedhje për MS Office tek iPad-at gjatë tërë kohës, dhe kjo duket se ka mbyllur tashmë kërkesat e tyre.

Është interesante se si pas lëshimit të Office-it për iPad, popullariteti i dokumenteve nga Google ka rënë, ashtu si Word tek iPad-i, tani që komplet pako e Office është në dispozicion./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY