Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner(Video)

Sigurisht që të gjithë përdorim e-mail adresa për të dërguar dosje të ndryshme miqve tanë, por çfarë të bëjmë nëse kemi mijëra dokumente mbi tavolinë të akumuluara në diçka...

Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner

Sigurisht që të gjithë përdorim e-mail adresa për të dërguar dosje të ndryshme miqve tanë, por çfarë të bëjmë nëse kemi mijëra dokumente mbi tavolinë të akumuluara në diçka që quhet “letër”?

Nëse jeni përdorues i platformave Windows Phone, Android dhe iOS, aplikacioni Office Lens do jetë pjesë e dyqaneve të tyre duke bërë të mundur shpërndarjen e dosjeve që janë të shtypura.

Lens përdor karaktere optike për njohje të cilat i mundësojnë aplikacionit të konvertojë një tekst të dokumenteve në Word, PowerPoint apo dosje PDF. Po ashtu, aplikacioni mund të shkrep edhe karta biznesi për të gjeneruar kontaktet nga ato./ITshqip/

 

Categories
Softwaretoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY