Pamje të reja nga Windows 8, shijoni?

Ju po e pritnit me padurim pamjen e Windows 8 dhe ne kemi disa të reja për ju, Microsoft ka zbuluar sistemin e ri operativ Windows 8 dhe ai...

Ju po e pritnit me padurim pamjen e Windows 8 dhe ne kemi disa të reja për ju, Microsoft ka zbuluar sistemin e ri operativ Windows 8 dhe ai duket tejet i bukur dhe tërheqës.

Ne kemi përgaditur një galeri të tërë për ju, ku mund të shikoni pamjen e Windows 8, duke filluar nga Startimi, fotografitë, paneli, programet, fajllat, profili etj. Shikoni fotografitë e mëposhtme./itshqip

Për t’i shikuar fotografitë më madhësinë origjinale, klikoni mbi to.

Fotografitë u mundësuan nga zdnet.

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY