Pas sulmit që ndodhi në Sony Pictures, FBI paralajmëron bizneset e tjera

FBI është duke i paralajmëruar bizneset për një kërcënim të ri pas sulmit të madh të hakerëve javën e kaluar në Sony Pictures. Ky kërcënim vjen nga i njëjti...

Pas sulmit që ndodhi në Sony Pictures, FBI paralajmëron bizneset e tjera
FBI është duke i paralajmëruar bizneset për një kërcënim të ri pas sulmit të madh të hakerëve javën e kaluar në Sony Pictures.

Ky kërcënim vjen nga i njëjti llojë i programeve keqdashëse që infektuan sistemet kompjuterike të kompanisë Sony. Si rezultat i këtij sulmi në studiot e Hollivudit, filmi nga Brad Pitt “Fury” dhe ripërpunimi muzikal “Annie,” janë në dispozicion për uebfaqet e palejueshme. Kopjet e formatit Screener kanë marrur tashmë rrugën e tyre Online.

Bizneset janë alarmuar për këtë kërcenim të ri që kanë bërë hakerët në mënyrë që të mos ndodh e njëjta në kompjuterët e brendshëm të biznesit.

FBI si gjithnjë këshillon industritë private për kërcenime të ndryshme që janë gjetur gjatë hetimeve, tha FBI në një deklaratë të Hënën. Këto bëhen në mënyrë që të bëhet sigurimi i sistemve të administratorëve kundër veprimeve të paligjshme që po ndodhin në internet./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY