Përditësohet Google Play Music

Nëse ju e përdorni Google Play Music dhe jeni lodhur nga verisoni aktual, atëherë jemi të lumtur të ju tregojmë se Google Play Music është përditësuar në versionin e...


Nëse ju e përdorni Google Play Music dhe jeni lodhur nga verisoni aktual, atëherë jemi të lumtur të ju tregojmë se Google Play Music është përditësuar në versionin e ri 4.3.606.

Google Play Music 4.3.606 ka marrë shumë përditësime të reja, si navigimi, albumi i këngëve, widget-i i ri “Now Playing”, dhe shumë përmirësime në siguri.

Google pretendon se ky version i Google Play Music është më i vështirë, më i mirë, më i shpejtë dhe më i fortë. Shkarkoni versionin e ri të Google Play Music në Google Play Store./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY