Përdorni aplikacionet e Android në Windows dhe Mac me Bluestacks

Nëse i doni aplikacionet e Android, atëherë a keni provuar ta përdorni softuerin Bluestacks? Bluestacks, në fakt është një platformë që lejon përdoruesit të shkarkojnë aplikacionet e sistemit operativ...


Nëse i doni aplikacionet e Android, atëherë a keni provuar ta përdorni softuerin Bluestacks? Bluestacks, në fakt është një platformë që lejon përdoruesit të shkarkojnë aplikacionet e sistemit operativ Android dhe t’i përdorin në kompjuterin e tyre Windows ose Mac.

E gjitha që ju duhet të bëni është të shkarkoni softuerin Bluestacks për Windows ose Mac dhe ta instaloni në kompjuterin tuaj, pastaj ju mund të shkarkoni cilindo aplikacion që dëshironi, por nëse përdorni kompjuter me grafikë jo të mirë, atëherë ka mundësi që aplikacioni i shkarkuar të mos funksionoj.

Bluestacks është një platformë e mirë për ata të cilët nuk posedojnë smartphone që përdorin sistemin operativ Android./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY