Përmes Scrim mund sigurt të shpërndani e-mail adresën tuaj

Scr.im është një Web shërbim i cili ju mundëson te siguroni e-mail adresën tuaj dhe lirisht të njejtën të shpërndani në rrjetet sociale, Facebook, Twitter, forume dhe faqe publike....

Scr.im është një Web shërbim i cili ju mundëson te siguroni e-mail adresën tuaj dhe lirisht të njejtën të shpërndani në rrjetet sociale, Facebook, Twitter, forume dhe faqe publike.

Shërbimi i cili është krijuar nga ana e @Basem_A shndëron e-mailin tuaj në një URL të shkurtë dhe të sigurtë. Në vend se publikisht të shfaqet e-mail adresa, ku ka mundësi e njejta të vidhet nga scriptat automatike për spam, Scr.im kërkon vetëm verifikim se përdoruesi është një njeri që te shfaqë e-mail adresen.

Shembull http://scr.im/itshqip

E dobishme është sepse sapo të shfaqet e-maili shërbimi ofron lidhje deri tek Gmail për të dërguar një mesazh.Me Scrim mund të zgjedhni një adresë personale dhe të lehtë për tu mbajtur mend, dhe një HTML kod për vendosjen në dokumente dhe forume./itshqip

Categories
Web

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY