PlayStation 4 arrin 7 milionë shitje

Qysh në fillim të muajit Mars, Sony njoftoi se ka arritur të shes 6 milionë njësi të PlayStation 4, ndërsa tani një muaj më vonë ky numër është rritur...

Sony shet 5.3 milionë PlayStation 4

Qysh në fillim të muajit Mars, Sony njoftoi se ka arritur të shes 6 milionë njësi të PlayStation 4, ndërsa tani një muaj më vonë ky numër është rritur në 7 milionë.

Shitjet e Sony-it duket se nuk do zvoglohen apo do bien, pasi që qysh 24 orë pas lansimit, Sony ka shitur 1 milionë njësi, numër i cili është rritur qdo muaj më shumë.

Në krahasim me rivalin kryesor të PS4, Xbox One besohet se ka shitur 3 milionë njësi prej ditës që është e lansuar, por për momentin nuk është asgjë e konfirmuar./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY