Prezentohet Sony Internet TV

Përdorim të aplikacioneve, shfletim në internet dhe shikim të televizionit me një rezulucion të lart, vetëm në një paisje, mundëson televizioni i “mençur” më i rri (Sony Internet TV)....

Përdorim të aplikacioneve, shfletim në internet dhe shikim të televizionit me një rezulucion të lart, vetëm në një paisje, mundëson televizioni i “mençur” më i rri (Sony Internet TV). Sony Internet TV, I cili ishte prezentuar dje në një pres konferencë në Nju Jork, momentalisht është paisja e vetme e këtij lloji në botë.

Televizioni i cili përdorë shfletuesin Google Chrome dhe sistemin operativ Android mundëson sshfletim në internet, kurse për shikim të televizonit i është kushtuar një pjesë më të vogël në pjesën e poshtme në anën e djathtë.

Personalizimi mundëson nga opsionet për bookmarks me të cilën fitohet kyçje më të lehtë të aplikacioneve nga Android Market. Google TV i cili është i integruar në të, përmban edhe Hulu, Twitter, Netfix, Youtube dhe Pandora në ekranin tuaj TV.
Sony Interenet TV, vjen në 4 madhësi: 24, 32, 40 dhe 46 inc. Cmimi për 24 inc modelin do të kushton 599 dollarë, kurse për 46 inc, do të kushton 1.399 dollarë. Ato të cilët do të deshirojn që televizori i rri të ket edhe “recorder” për CD në Blu-Ray teknologjin do të duhet të paguajn 399,99 dollarë/
Ky televizorë i mençur duhet të shfaqet në treg diku nga fundi i tetorit, kurse tani më Sony ka porosi për këtë paisje të mençur.

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY