Publikohet Opera 11

Opera më në fund pas shum beta testimeve publikoi Opera 11 shfletuesin i cili tani ka një organizim të skedave në grupe dhe lëvizje vizuele me miun për navigim...

Opera më në fund pas shum beta testimeve publikoi Opera 11 shfletuesin i cili tani ka një organizim të skedave në grupe dhe lëvizje vizuele me miun për navigim të faqeve.

Me Opera 11, arrijnë edhe qindra shtojca për personalizim të shfletuesit, të cilat janë standarde tek shfletuesit konkurent, por që munfojn tek Opera.

Një ndër risitë tjera është dhe përkrahja e standardeve HTML5, më mirë i përmisuar shfletuesi, shaqje më të mirë të nivelit të sigurisë tek shiriti i adresavem panel më i avancuar dhe më i mirë për email, si dhe gjithashtu shpejtësi më e mir gjat punës.

Opera 11 mund ta shkarkoni nga këtu.

Categories
Software

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY