Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për...

Qucik Promote, funksioni i ri për reklamim nga Twitter

Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik.

Cicërimat e promovuara, të cilat janë cicërima normale që reklamuesit paguajnë rrjetin social Twitter për t’i shpërndarë në një audiencë edhe më të gjerë, kanë qenë në dispozicion që një kohë të gjatë, por promovimi i shpejtë do të thotë që e bënë proceQuick Promote1sin edhe më të lehtë në mënyrë për të inkurajuar kompanitë të paguajnë për shërbime reklamuese.

Ky funksion punon shumë lehtë, thjeshtë bizneset duhet të zgjedhin cicërimën nga paneli analitik dhe më pas të klikojnë butonin për promovim të saj, ku nga këtu ata mund të vendosin një buxhet varësisht nga numri i njerëzve që ata dëshirojnë të shohin cicërimën e përzgjedhur.

Më pas, rrjeti social Twitter do të reklamojë cicërimën tuaj direkt tek personat me interesa të ngjashme. Me promovimin e cicërimave tek aplikacioni Flipboard dhe Yahoo-s japoneze, kompania do të zgjerojë edhe më shumë aftësitë e saj për përfitime më të mëdha./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY