Razer paraqet Project Fiona, tablet kompjuter pëj gejmerë

Përveç paisjeve të ndryshme të cilat ishin prezentuar në CES 2012 në Las Vegas, ndoshta më i çuditshëm nga gjith ato, dhe mjaft i fuqishëm, është tablet kompjuteri Project...

Përveç paisjeve të ndryshme të cilat ishin prezentuar në CES 2012 në Las Vegas, ndoshta më i çuditshëm nga gjith ato, dhe mjaft i fuqishëm, është tablet kompjuteri Project Fiona i kompanis Rezor, i specijalizuar për gaming paisje.

Tableti është specifik sepse ka dy kontrollorë, me butona dhe jaoysticks analog, ngjajshëm si kontrollorët për konzollë. Shikoni foton dhe gjithcka do ta keni të qartë.

Tableti punon në një procesor mjaft të fuqishëm Core i7 dhe në Windows 8, ku sipas Razer, ky tablet është dizajnuar për ti luajtur të gjitha lojrat më të njohura për PC. Kjo paisje do të duhet të shfaqet kah fundi i vitit 2012 dhe do të kushtoj rreth 1.000 dollarë./itshqip

 

Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY