Rrezikohet shërbimi Bitly!

Shërbimi për shkurtimin e ueb-linqeve, Bitly paralajmëron se përdoruesit e llogarive kredenciale mund të jenë të dëmtuar. Bitly është i përdorur nga miliona njerëz për shkurtimin e linqeve të...

Rrezikohet shërbimi Bitly1

Shërbimi për shkurtimin e ueb-linqeve, Bitly paralajmëron se përdoruesit e llogarive kredenciale mund të jenë të dëmtuar.

Bitly është i përdorur nga miliona njerëz për shkurtimin e linqeve të gjata në mënyrë për të shpërndarë ato në rrjete sociale. Kompania tha se ka çaktivizuar llogaritë e përdoruesve për postim automatik në Facebook dhe Twitter.

Shefi ekzektiv i Bitly, Mark Josephson shkroi “Ekipi jonë ka punuar shumë të fitojë sigurinë në të gjitha llogaritë e përdoruesve”.

Njëkohësisht, ai publikoi edhe hapat që duhet ndërmarrë, hapa që përfshinë ndryshimin e fjalëkalimit dhe rivendosjen e sistemit API, që përdoret për lidhjen me shërbimet e tjera.

Megjithatë, ky shërbimi nuk ka pasur njohuri për këtë lëshim, por që tani të gjithë përdoruesit mund të rikyçen në llogaritë e tyre./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY