Samsung: 2015-ta viti i mbushjeve pa tela

  “Me lansimin e telefonit të ri të mençur të serisë Galaxy, përdoruesit do të jenë në gjendje të hyjnë në një botë pa tela si asnjë herë më...

 

Samsung 2015-ta viti i mbushjeve pa tela

“Me lansimin e telefonit të ri të mençur të serisë Galaxy, përdoruesit do të jenë në gjendje të hyjnë në një botë pa tela si asnjë herë më parë.” Ky ishte paralajmërimi që Samsung bëri për telefonin Galaxy S6 në blogun zyrtar të kompanisë. Pas lavdërimeve të mëdha që u bënë rreth kamerës së pajisjes së ardhshme Galaxy S6, tani kompania ka kthyer vëmendjen tek shumë e përfolura ‘mbushja pa tela’.

Samsung ka vendosur që pjesën e mbyllur të baterisë tek pajisjet e ardhshme, përfshirë edhe Galaxy S6, ta zëvendësojë me një pjesë shumë efikase që i mundëson telefonit të mbushet pa pasur nevojë për tela. Posti i fundit në blog nga Samsung lë të kuptohet që kompania është e përqendruar shumë në këtë drejtim, duke lënë të gjithë ngazëllyer për prezantimin e pajisjes Galaxy S6.(ITshqip)

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY