Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të...

Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të hollë të ngjashëm me videot e publikuara disa ditë më parë nga kompania.

Prapavija e kësaj foto ka një pamje sikur metali, që sipas burimeve të ndryshme, konfirmon se Samsung i ka dëgjuar konsumatorët që vazhdimisht shprehnin pakënaqësi për trupin plastik tek pajisjet e kompanisë.

Samsung Galaxy S6 pritet të prezantohet më 1 Mars në Barcelonë së bashku me modelin Galaxy S Edge. Në të njëjtën datë, HTC do të sjell gjithashtu ‘përbindëshat’ One M9 dhe One Max 2.(ITshqip)

It’s not just inspiration, it’s also craft. #TheNextGalaxy

A photo posted by Samsung Mobile (@samsungmobile) on

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY