Samsung mbush plotë aeroplanët me Galaxy S6 për në SHBA

  Derisa Samsung nuk është duke zbuluar ende numrin e para porosive për pajisjet Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge, një gjë është e sigurt, kërkesat janë madhështore. Shifrat...

Samsung mbush plotë aeroplanët me Galaxy S6 për në SHBA1

 

Derisa Samsung nuk është duke zbuluar ende numrin e para porosive për pajisjet Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge, një gjë është e sigurt, kërkesat janë madhështore.

Shifrat duket të jenë aq të larta sa që kanë detyruar kompaninë Samsung të ngarkojë pajisjet e lartpërmendura në disa aeroplanë që do të aterojnë nga Kina në Shtetet e Bashkuara.

Të gjitha këto paleta të paketuara me Galaxy S6 dhe S6 Edge do të zënë vend në raftet e dyqaneve në SHBA më 10 Prill, datë kjo e cila është caktuar zyrtarisht për debutim të pajisjeve./ITshqip/

Categories
Lajmetoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment
  • Vonda Delamater
    20 December 2019 at 18:47

    There are no words to show my appreciation!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    RELATED BY